קלארו

עסקית צהריים במסעדת קלארו

קלארו (2)

לפני כמה חודשים כשהלכתי לז'אזו בר יין הסתובבנו במתחם שרונה החדש ועברנו ליד מסעדת קלארו. אומנם קלארו נמצאת בפינה של המתחם, מרוחקת מהמרכז ההומה, אך חד משמעית לא ניתן להתעלם ממבנה האבן אשר יוצא דופן ביופיו. ידעתי שעוד אגיע לשם.

בהמשך גיליתי, כי השף  של קלארו הוא רן שמואלי, מה שהוסיף עניין נוכח הרפרוטואר הקולינרי שלו.

הזמנתי לנו מקומות לחמישי בערב, אבל אז התחיל הבלאגן בעזה והחלטנו לוותר ולהשאר בבית.

כשנכנסה ההפסקת אש (אם בכלל אפשר לקרוא לזה הפסקה?!) וכבר לא יכולתי להשאר בבית, קבעתי לצהריים עם הבוסית הקודמת שלי, שהיום היא בגדר חברה.

כשהגענו המארחת הייתה נחמדה והושיבה אותנו בשולחן מרווח של רביעייה. המסעדה הייתה די מלאה, כנראה בגלל העסקיות המשתלמות שקלארו מציעה.

קיבלנו תפריטים, אך לקח למלצרית בערך רבע שעה עד שהיא באה לקחת מאיתנו הזמנה. אומנם לא מיהרנו, אבל הלו? מישהו פה? קצת יחס.

החלל של המסעדה ענק. העיצוב כפרי. במרכז בר גדול. אך מכל הדברים דווקא התקרה כובשת.

 

על האוכל

הזמנו שתי עסקיות הכוללות: מנה ראשונה, עיקרית וכוס לימונה או תה קר. התה קר היה פשוט סירופ סוכר עם עלה גרניום לימוני. לא טעים נקודה.

קלארו (3)

לראשונות לקחנו סלט ירקות שוק, גבינת פטה, שמן זית, לימון ופלפל ירוק חריף. הסלט היה נחמד, פשוט, לא מסקרן. הפלפל החריף לא היה מורגש כלל. קיצר סלט יווני כמו של בית קפה.

קלארו (4)

ראשונה נוספת הייתה מנה של אנטיפסטי. הייתי בטוחה שאנטיפסטי הוא בבופה, אך טעיתי. לשולחן הגיעה צלחת עם מגוון ירקות צלויים, וביניהם: בטטה, קישוא, בצל סגול וליבה של חציל. דווקא האנטיפסטי היה מתובל ומעניין עם הליבת חציל שנשפכה לכל עבר.

קלארו (5)

בעקריות התלבטתי. ניסיון להתייעץ עם המלצרית לא הועיל נוכח תגובתה האנמית (כאילו מה אני חושבת לעצמי שאני מתייעצת איתה..).

מחיר העסקיות נע בין 58-148 ש"ח. לקחנו שתי מנות משתי הקצוות.

האחת, פילה בקר, תפוחי אדמה ובצלים צלויים בטאבון ברוטב רימונים (148 ש"ח). לא זול. לא מיוחד, אבל עשוי היטב.

קלארו (6)

השנייה הייתה מפלדיני ראגו בקר (58 ש"ח). בעצם זאת סוג של פסטה בולונז, אבל הטעם של הבשר היה כבד יחד עם הכמויות של הגבינה גרמו לי להחנק  אחרי ביס אחד כךך שלא יכולתי להמשיך. כבר חשבתי לוותר על העיקרית, אבל מאחר ואנחנו לא במסעדת עסקיות סטנדרטית, רציתי לראות איך הם מתמודדים עם הסיטואציה. אז לחיוב אומר, כי המלצרית ישר לקחה את המנה תוך ניסיון (לגיטימי) להבין מה לא בסדר. ניסיון להתייעץ לגבי מנה חלופית גם כן לא הועיל. טוב נו מה חשבתי?!

קלארו (7)

לקחתי במקום קבב ים תיכוני בפוקאצ'ה מקמח מלא ואיולי פלפל צ'ומה (65 ש"ח). תכל'ס המבורגר על מצע של פיתה, שנקרעת ולא מתאימה לאכילה בידיים. הרטבים שהוגשו לצד הקציצה היו נהדרים והרימו את מצב רוחי לכך שאני צריכה לאכול המבורגר ופיתה עם סכין ומזלג.

קלארו (8)

חיכינו כבר כ"כ הרבה זמן עד שהגיעה העיקרית השניה, שהחלטנו לוותר על שתייה חמה וקינוח (אולי בפעם הבאה).

לסיכום– השירות היה מתאמץ, אבל  איטי, לא קשוב ואפילו טיפה מתנשא. המחיר הוגן ביותר והמקום יוצא דופן ביופיו, אך לא בזה די בכדי לפצות על אוכל בינוני. בבקשה תשתפרו, המקום כל כך יפה שחבל!!!

money

חשבון בבקשה:

פילה בקר- 148 ש"ח

קבב ים תיכוני- 65 ש"ח

קולה זירו- 12 ש"ח

סה"כ 225 ש"ח (לפני טיפ).

קלארו
7.5 ציון סופי
דירוג הגולשים 9 (2 votes)
המסננת סיננה.. דרגו גם אתם!!
אוכל
שירות
אווירה
תמורה לכסף
03-6017777
לינק לאתר של קלארו
לינק לפייסבוק של קלארו
רחוב דוד אלעזר 30, פינת רחוב הארבעה, תל אביב

Instagram

תגובות

תגובות

עדיין רעבים?

קולוניה

מסעדת ה "חוף" הכי טובה באילת | קולוניה על המקום | מסעדת קולוניה מסעדת קולוניה ממוקמת הכי קרוב …

שילה

דגים נאים, מנות קטנות ומחירים בשמיים | שילה על המקום | שילה "שילה הקרויה על שמה של …