סושיאל קלאב: מפגש פסגה בדרך לקוסטה ריקה.
למפגש פסגה חגיגי התכנסנו ביום שישי בערב בסושיאל קלאב בפורום משפחתי מלא, על מנת להפרד מבן דודי טרם שובו לקוסטה ריקה. המקומות הוזמנו מבעוד מועד והכינו לנו שולחן ללא פחות מ 19 אנשים בקומה העליונה של הסושיאל קלאב.
זאת לא הפעם הראשונה שלי בסושיאל קלאב, ואפילו אחת הביקורות הראשונות נכתבה על הסושיאל קלאב. ובכל זאת עבר כבר הרבה זמן ואני גם יותר "משופשפת", כך שבכיף אני מסקרת את חוויות הביקור מהפעם.
על המקום: סושיאל קלאב
בלב רחוב רוטשילד ההומה, מאחורי המקס ברנר, ליד האוטו- נמצא הסושיאל קלאב. בר ענק עם אוכל של מסעדה, לא המקום הקלאסי לארוחת יום שישי, אלא יותר לזוגות או לקהל הצעיר שבא לשתות משהו על הבר.
על השתייה
הקוקטיילים של הסושיאל קלאב הם חלק בלתי נפרד מהביקור וכך דגמנו:
- מרטיני תפוח– פינלנדיה ליים, ליים סחוט, מיץ תפוחים, סירופ אלדלברי ואגוז מוסקט (42 ש"ח). קוקטייל מתוק וטעים, שהגיע בכוס של "כוסיות", מה שקצת ביאס את בעלי 😉
- קנקון סאוור– טקילה סאוזה גולד מנוערת היטב עם פסיפלורה, סירופ שקדים ביתי, ליים וליקר צ׳ילי (42 ש"ח). כוס גדולה עם המון קרח כתוש, טעמים חמוצים של פסיפלורה משולבים עם טעמים מודגשים של צ'ילי. אני אהבתי!
- קוקטייל ליצ'י מהספיישלים- תאמינו לי שגם אתם לא הייתם זוכרים את הרכיבים של הקוקטייל השלישי..
יש גם אוכל ב- סושיאל קלאב.
פתחנו עם מגוון רחב של מנות ראשונות, אבל לפני הכל סלסלת לחמים (19 ש"ח) שהגיעה עם רסק עגבניות טריות, שמן זית וצלוחית זיתים. נשנוש מתבקש לצד הקוקטיילים.

בתפקיד הראשונה הבשרית כיכבה מנה של רוסט סינטה מעושנת, ירקות מהאש ואיולי שום אפוי (58 ש"ח).

דווקא בראשונות הצמחוניות היה מגוון רחב ביותר, שהתחיל עם חציל באש פתוחה, יוגורט של פעם, לימון ועשבים (48 ש"ח). מנה ראשונה קלאסית לא מחדשת, לא מרגשת. בעוד שהגודל של החצילונים נוכח המחיר דווקא היה די מרגש.

הראשונה הכי טעימה הייתה ללא ספק המנה של הארטישוקים הצלויים עם פטה כבשים וסלסה ירוקה (56 ש"ח) כאשר הגבינת פטה היא דווקא זו שהרימה את המנה למחוזותיה מופלאים!

המשכנו עם עוד מנה מאד טעימה, שגם היא לצערי במידה קטנטנה, סלקים צלויים, יוגורט וגבינה יוונית מושחמת בפלנצ'ה (56 ש"ח). הסלקים היו רכים וחמימים בשילוב עם הגבינה הקרה והחמצמה. משהו משהו.

עיקריות רבותיי.
מתוך כל שלל העיקריות שהוזמנו אנחנו חלקנו:
ניוקי פטריות ופרמז'ן (78 ש"ח). הניוקי היה רך בטירוף וכל ביס היה יותר מענג מקודמו.

פילה בקר ( 220 גר') בגריל, מח עצם ופירה (138 ש"ח). עם פילה קשה לטעות, כל עוד הוא עשוי בצורה מדוייקת, הוא פשוט טעים. בעוד שדווקא את האנטריקוט אחד הסועדים בחר להחזיר בטענה שהבשר לא טעים.

גולת הכותרת: הקינוחים. עוגה בלי שפיץ.
ומשהגענו עד הלום כל שנותר לנו זה לקנח במתוקים מהשורה הראשונה. למעשה, כל התפריט הוגש לשולחן בכפולות וגם מה שלא הזמנו נשלח ע"ח הבית.
ונציין את הקינוח מהספיישלים מילפיי גרסת הסושיאל קלאב (44 ש"ח). שכבות של בצק דק ופריך שביניהן קרם וניל אוורירי.
וכמובן עוגת הגבינה המפורסמת "ניו יורק סטייל" (38 ש"ח), הכוכבת הבלתי מעורערת של הסושייאל קלאב שהגיעה בלי שפיץ. נשבעת לכם. לא ראוי ולא מכובד. זה מסוג הדברים שאפשר רק בבית…

השירות
השירות היה מצויין. עזרו לנו להרים את העגלות לקומה השנייה, הביאו כסאות לתינוקות. החזירו מנה, פינקו בקינוחים, היו קשובים לכל הערה וגחמה. רק חבל שבשעה 21:30 על השעון פינו אותנו לקראת השולחן הבא.
וזה נכון שאומרים את זה מראש, אבל האמת היא שהשיטה של סבב שני היא קצת חמדנית. משהו בסגנון תודה שהשארתם 4000 ש"ח, אבל זמנכם נגמר..
לסיכום-כל ביס תענוג. ראשונות, עיקריות וקינוחים. אי אפשר לטעות. יחד עם זאת, המנות קטנות בשביל תמחור די גבוה. ולא אכפת לי המחיר, אבל בחייאת 4 חתיכות סלק?
חשבון בבקשה:
בתפריט פתוח, שכלל ראשונות, עיקריות, קינוחים ואלכוהול יצא ממוצע של 200 ש"ח לאדם (לפני טיפ)
![]() | 03-5601114 |
![]() | לינק לאתר של הסושיאל קלאב |
![]() | לינק לפייסבוק של הסושיאל קלאב |
![]() | שדרות רוטשילד 45, תל אביב |