ה-המבורגר של הדסון
ה-המבורגר של הדסון

הדסון

כמה חיכיתי להמבורגר של הדסון…

מסעדת הדסון בראסרי
התמונה לקוחה מתוך האתר של הדסון

על האוכל – הדסון בראסרי.

 לא אחת שמעתי על ההמבורגר המופלא של הדסון. חברים אמרו לי את חייבת ללכת, התמונות באינסטגרם לא הפסיקו לרדוף אותי- ואז הגיעה ההופעה בזאפה. בלי ספקות הזמנתי מקומות להדסון. הגענו ביום ראשון. היום הרגוע של המסעדות. ישבנו כמעט לבד על הבר הגדול והתחלנו עם שתי בירות של סטלה מהחבית (35 ₪ לחצי).

בירה בהדסון בראסרי
סטלה מהחבית

הברמן היה ידען ומלא בטחון [עוד נחזור לזה] והסביר על הבשרים, שנחלקו לשתי קבוצות:

  • הבשרים ה"רגילים" – אנטריקוט, סינטה ופילה.
  • קבוצת הנתחים "המיוחדים". שכוללת מגוון נתחים בגדלים שונים שעוברים תהליך מיוחד של יישון.

האמת שבאיזשהו שלב איבדנו את הברמן לגמרי, לגבי ההבדלים בין הנתחים השונים ובסופו של דבר לקחנו בהמלצתו נתח מיוחד של אנטריקוט שעבר יישון – 300 גרם (141 ₪).

אני לא יכולתי לוותר על ההמבורגר, והזמנתי הדסון בורגר- 200 גרם (54 ₪). הוספנו גם סלט קולסלאו ויטנאמי (19 ₪).

תוך כדי שאנחנו מחזירים לברמן את התפריטים, שאלנו אותו אם יש איזה ראשונה שווה שפספסנו. בבטחון הוא אומר : "צמחוני או בשרי?" שאלנו: "על מה אתה ממליץ?" ושוב בבטחון: "צמחוני או בשרי? אני בוחר לכם" הוא התעקש. אמרנו צמחוני.

למנה ראשונה הגיעה המנה שבחר הברמן. פטריות במחבת (54 ש"ח)- פטריות שמפיניון ברוטב שמנת עם תרד טריאקי ופרמזן. המנה הייתה נחמדה, אך ללא ספק לא גולת הכותרת של הדסון. למסעדת בשר צריך לבוא בשביל לאכול בשר וכך עשינו.

פטריות במחבת במסעדת הדסון
פטריות במחבת. המנה של המלצר.

העיקריות הגיעו.

הנתח אנטריקוט הגיע פרוס כבר לפרוסות, ואפשר היה לראות שהוא עשוי בדיוק מדיום, עם צבעים מגרים של אדום וורוד. הבשר היה רך "כמו חמאה" וזאת לא קלישאה. ההתלהבות הייתה יוצאת דופן.

האנטריקוט המיוחד של הדסון
האנטריקוט המיוחד של הדסון
צ'יפס מסעדת הדסון
הצ'יפס לצד הסטייק

ההמבורגר עמד בציפיות הרבות שהיו לי. הבשר היה עסיסי. המבורגר שמרגישים שהוא עשוי מנתחים טובים, שלא עבר הקפאה ולא ממלא את הצלחת בשלולית נוזלים. כל ביס תענוג. והלחמניה הייתה גם היא מהטובות שטעמתי. המבורגר כזה ב 54 ₪?! חבל שאני לא גרה צמוד להדסון 🙂

ה-המבורגר של הדסון
ה-המבורגר של הדסון

 הסלט קלוסלאו היה גם הוא טעים. מנה קלילה עם טעמים אסייאתים. מנה מתבקשת לצד המנות הבשריות.

סלט קלוסלאו במסעדת הדסון
סלט קלוסלאו עם טעמים אסייאתים

אווירה ושירות

אז ככה. מאחר והיינו די לבד על הבר, קיבלנו שירות די צמוד, אבל לא צמוד מדי אני חייבת לציין לטובה.

הופתענו כשקיבלנו את החשבון וראינו שחוייבנו על המנה שהברמן הזמין על דעת עצמו- 54 ש"ח. לא נמות מ 50 שקל וגם לא רצינו להתווכח. אבל בשתי מילים- לא לעניין.

לסיכום– מסעדת הדסון מקצוענית בבשר. יש לה את אחד ההמבורגרים הכי טעימים ומשתלמים שניתן למצוא במחוזותינו ואם תתקדמו לעבר הנתחים המיוחדים לא תצטערו..

money

חשבון בבקשה:

פטריות במחבת- 54 ש"ח

סלט קולסלאו ויטנאמי- 19 ש"ח

הדסון בורגר- 200 גרם- 54 ש"ח

2 חצאים בירה סטלה- 70 ש"ח

300 גרם פריים ריב- 141 ש"ח

סה"כ 338 ש"ח (לפני טיפ).

הדסון
8.3 ציון סופי
דירוג הגולשים 7.3 (3 votes)
המסננת סיננה.. דרגו גם אתם!!
אוכל
שירות
אווירה
תמורה לכסף

phone טלפון: 03-644-4733

homeכתובת: הברזל 27, רמת החייל, תל אביב

iconsלינק לאתר של מסעדת הדסון

Facebook-Icon לינק לפייסבוק של מסעדת הדסון

Instagram

תגובות

תגובות

עדיין רעבים?

שילה

דגים נאים, מנות קטנות ומחירים בשמיים | שילה על המקום | שילה "שילה הקרויה על שמה של …

מסעדת אסתר

עסקית סופר שווה | מסעדת אסתר על המקום | מסעדת אסתר מסעדת אסתר היא כנראה "מסעדת הבית" …

2 תגובות

  1. הגרגרן מתל אביב

    גם אני שמעתי רבות על ההמבורגר של הדסון, אבל כשהגעתי לשם העדפתי לנסות את הנתחים המיוחדים שלהם. אכן לא איכזבו. לגבי ההמבורגר, אצלי יש חוק מאוד ברור בהמבורגרים, מקום שמגיש המבורגר עם עגבנייה ו/או מלפפון חמוץ לא מבין בהמבורגרים. אני לא אומר שהדסון שלא מבינים בהמבורגרים, אבל אני כן אומר שהם מבינים מיהם הלקוחות שבאים להדסון ומזמינים המבורגר – אלו שלא מבינים ולכן הם מקבלים המבורגר עם עגבנייה ומלפפון חמוץ.

    לגבי הברמן הדביק, אתם הזמנתם מנה ראשונה ברור שתחוייבו עליה. פשוט הברמן היה נאג׳ ודחף באגרסיביות את האף שלו לארוחה שלכם. זה לא שהברמן רצה לפנק אתכם ולהזמין אתכם למנה ראשונה על חשבון הבית. הוא סתם היה חסר נימוס.

  2. המלפפון חמוץ והעגבניה לא הפריעו לי בכלל 🙂 האמת שאני מאד אוהבת חמוצים. בכל מקרה, ההמבורגר מגיע פתוח (לא כמו בתמונה) כך שאפשר להוציא את זה..
    לגבי הברמן- אנחנו לא הזמנו מנה ראשונה.הוא הזמין. מבלי לייעץ לנו ולתת לנו לבחור. קשה לתאר את הדינמיקה של הסיטואציה. עובדה היא שגם אני וגם הבעלי היינו מופתעים.