נונו

איטליה נוסח הוד השרון במסעדת נונו.

על המקום- מסעדת נונו.

מסעדת נונו
מסעדת נונו הצמודה לספורטן- במבט מבחוץ

אזור השרון גדל והתפתח. אוכלוסיית ענק, צעירה ומבוגרת, משתוקקת למקומות בילוי שלא בתל אביב, אלא ליד הבית עם חניה סמוכה. בדיוק את זה הבינו מקימי מסעדת נונו שפתחו מסעדה איטלקית בטייפ התל אביבי, רק בהוד השרון.

מסעדת נונו שוכנת בצמוד לספורטן ולצידה מגרש חניה גדול ומסודר.

התקשרתי מבעוד מועד להזמין מקומות ובצדק עשיתי, שכן משביקשתי לשבת על הבר הצופה למטבח המארחת אמרה לי כי אם כך שנבוא רק ב21:00 ולא ב- 20:30, כפי שרציתי. הגענו בדיוק בשעה תשע והמקום היה מלא עד אפס מקום. המארחת הציעה להושיב אותנו בינתיים על הבר שבקצה השני של המסעדה (לא זה הצופה למטבח) ונענו בחיוב. כשהגענו למקומות הפנויים על הבר, הבנו כי הצפיפות בלתי אפשרית, לא לשבת ובטח שלא לאכול, כך מצאנו את עצמו חוזרים לעמדת המארחת ומחכים כרבע שעה עד שהמקומות אותם הזמנו יתפנו.

חמתי עלתה בי. כמה שאני שונאת לחכות..

הבר במסעדת נונו
יותר מדי צפוף לי..

כעבור רבע שעה התיישבנו במקומות שלנו על הבר הנמוך כשפנינו למטבח הפתוח לכיוון הטאבונים המהווים את המוקד של המסעדה ובהם נעשות כמעט כל המנות.

המארחת התנצלה יותר מפעם אחת על התקלה ובינתיים הגיע המלצר עם אנרגיות חיוביות, כך שהחלטתי לשים את הפאשלה בצד ולהתרכז באוכל..

על האוכל- מסעדת נונו.

מסעדת נונו
כמיטב" המסורת" עיצוב המבוסס על חומרי הגלם של המטבח האיטלקי

דבר ראשון עוד מבלי להסתכל על התפריט הזמנו פוקצ'ה מטבלים (18 ש"ח). לשולחן הגיעה פוקצ'ה טעימה, אם כי טיפה מאכזבת בשל העובדה שכל התפריט בנוי סביב השימוש בטאבון בעוד שדווקא הפוקצ'ה הרגישה מחוממת.לצד הפוקצ'ה הגיעו שני מטבלים. האחד, רסק עגבניות ושמן זית והשני שמן זית ובלסמי. סטדרנטי ביותר.

נונו (2)

למנה ראשונה לא יכולנו להתאפק ולקחנו את הבורטה (48 ש"ח)- כדור מוצרלה ממולא בשמנת כשלצידו היו חתיכות סלק מזוגג. במנה הזאת היו שני דברים שהפריעו לי. האחד, המילוי של הבורטה לא היה נוזלי והזכיר גבינת שמנת נוקשה, כך שעם בציעת הבורטה המילוי לא נשפך והרטיב את הצלחת. מה שאומר שהיא כנראה לא הייתה מספיק טרייה, שכן הבורטה נוזלית ובשיאה כ-24 שעות מרגע הכנתה. הדבר השני היה שהסלקים לא התחברו לבורטה והיו סתם מונחים מסביב כקישוט.

נונו (8)

המשכנו עם עוד שתי מנות עיקריות, אחת מסקטור הפיצות והשניה מסקטור הפסטות.

בהמלצת המלצר לקחנו פיצה פונגי (48 ש"ח)-רוטב עגבניות, מוצרלה, פרמז'ן, פטריות צלויות ובזיליקום. לשולחן הגיעה פיצה גדולה ומבעבעת עם שלל פטריות. הבצק היה דק, אבל לא דק מדי וקריספי במיוחד תודות לטאבון העצים. כמו הנדיבות של תוספת הפטריות כך גם בגבינה. כל כך הרבה גבינה, שהיו ביסים שזה הרגיש טיפה יותר מדי, לפחות ביחס לרוטב. בסך הכל פיצה טובה בתמחור יותר מהוגן.

נונו (11)

חולת אספרגוס אני ולכן המנה העיקרית השנייה שהזמנתי הייתה רביולי גבינת עיזים עם פטריות, חמאת טרטופו ואספרגוס (52 ש"ח). הפטריות היו בשפע, אולם ניתן היה למצוא רק 4 חתיכות של גבעול האספרגוס (ואפילו לא את חלק העליון הטעים) והגיוני הדבר, שכן אין זאת העונה של האספרגוס. מוטב היה להציע בתפריט רק רביולי גבינות ופטריות ובעונה לעשות ספיישל עם אספרגוס, לא?

בסך הכל המנה הייתה גדולה, עשירה ונדיבה כמו המנות שקדמו לה. האמת היא שבשלב הזה כבר היינו כל כך מפוצצים כך שלא יכולנו לסיים מהצלחת.. 🙂

נונו (9)

החלטנו לחרוג ממנהגנו ולסיים את הערב בלי קינוח, לאור תחושת הכבדות שהותירה הפיצה בשילוב עם הרביולי, הפוקצ'ה והבורטה. המלצר הלך וחזר כ-3 פעמים לשאול איזה קינוח נרצה, כל פעם אמרנו אולי יותר מאוחר אולי עוד איזה 10 דקות. בסוף באה המארחת ואמרה שבלי קינוח אנחנו לא יוצאים, שכן היא לא נתקלת בהרבה אנשים סבלניים או יותר נכון היא נתקלת בהרבה אנשים מאד לא סבלניים.

הזמנו את המנה שראינו שלא מפסיקה לצאת מהמטבח קסטה הפוכה (34 ש"ח- על חשבון הבית) המורכבת מגלידת מסקפונה, עוגיות חמאה וקקאו.  למה הפוכה?  כי מלמעלה ולמטה יש גלידה כשבאמצע את ה"ביסקוויט" וכל זה יושב על מצע פירורי עוגיות. הגלידה תוצרת המקום מרכיבה את כל הקינוחים המוצעים בתפריט והיא מצויינת. הקינוח נחמד ומתוק מאד ואפשר להבין למה הוא מככב בתפריט הקיונחים של נונו, הרי מי לא אוהב גלידה?

נונו (10)

אווירה ושירות- מסעדת נונו.

נונו (5)

במהלך הארוחה צפינו על תפעול המטבח ברוגע ובשלווה של השף. בקשות הזויות מצד הסועדים שתווכו על ידי צוות המלצרים נענו בחיוב. למשל: שולחן שהזמין 6 קערות מרק ולאחר שאלו הגיעו לשולחן החליט שהוא רוצה עכשיו רק 2 קערות ואת היתר בסוף הארוחה. השף חייך ואמר אין בעיה. עם האנרגיות החיוביות האלה מתנהלת כל המסעדה. המלצר היה מאיר פנים, סימפטי וענייני. גם המארחות שקרסו תחת העומס ניסו לפצות על אי הנוחות.

האווירה נחמדה. לא הייתי מפספסת את הישיבה על הבר הנמוך הצופה למטבח, בכל זאת אני מוצאת את העשייה שמאחורי הקלעים מרתקת. המקום די גדול והאקוסטיקה לא מהמוצלחות ביותר, כך שיש די הרבה רעש, אבל בסך הכל אווירה שמחה ונעימה.

לסיכום– ללא ספק בשורה אמיתית לתושבי השרון! 

money

חשבון בבקשה:

פוקצ'ה מטבלים- 18 ש"ח

בורטה- 48 ש"ח

פיצה פונגי- 48 ש"ח

רביולי גבינות- 52 ש"ח

סן פלגרינו גדול- 27 ש"ח

חצי טובורג- 32 ש"ח

אספררסו- 9 ש"ח

קסטה הפוכה- 34 ש"ח/ על חשבון הבית

סה"כ 234 ש"ח (לפני טיפ).

נונו
8.0 ציון סופי
דירוג הגולשים 9.3 (3 votes)
המסננת סיננה.. דרגו גם אתם!!
אוכל
שירות
אווירה
תמורה לכסף

phone טלפון: 09-835-3600

homeכתובת: ז'בוטינסקי 2, הוד השרון

iconsלינק לאתר של מסעדת נונו

Facebook-Icon לינק לפייסבוק של מסעדת נונו

תגובות

תגובות

עדיין רעבים?

קולוניה

מסעדת ה "חוף" הכי טובה באילת | קולוניה על המקום | מסעדת קולוניה מסעדת קולוניה ממוקמת הכי קרוב …

שילה

דגים נאים, מנות קטנות ומחירים בשמיים | שילה על המקום | שילה "שילה הקרויה על שמה של …