פסקדו

דגים מחוץ לגבולות ת"א | פסקדו

על המקום | פסקדו

כבר הרבה זמן רציתי ללכת למסעדת פסקדו. רבות שמעתי על מסעדת הדגים בה השף-בעלים הוא בן למשפחת דייגים אשדודית ומובטח כי כל הדגים יהיו טריים ובמחירים הוגנים.

לרגל חגיגות יום ההולדת של אמא שלי, עשינו הפסקה משגרת חיינו ונסענו דרומה לאשדוד לאכול ארוחת צהריים באווירה קצת אחרת.

על האוכל | פסקדו

מסעדת פסקדו מציעה בצהריים תפריט עסקיות הוגן במיוחד.

מה הדיל?

העסקית כוללת לחם+ מנה ראשונה + שתייה קלה- במחיר המנה העיקרית.

התפריט כשר, אך מגוון ביותר וכולל שלל דגים ביניהם: מוסר, לברק, דניס, לוקוס, סלמון, בר ים רק תבחרו.

למנה ראשונה לקחנו זוקיני מטוגן בציפוי פנקו עם מטבל של מיונז טרטר (24 ש"ח- כלול בעסקית.) הזוקיני טוגן על המקום והיה חם בטירוף, עם מעטה פריך ונטול שמנוניות. מנת פתיחה מצויינת.

פסקדו (2)
זוקיני פנקו
הזמנו מנה ראשונה נוספת של סביצ'ה חאקו (48 ש"ח) דג אינטיאס, כוסברה, גמבה, בצל. וואו!
 ללא ספק הסביצ'ה הכי טעימה שאכלתי.  הדג היה כל כל טרי ובשרני שזה היה פשוט תענוג. המנה הייתה כה גדולה מה שגרם לי לתהות על גודל המנות אותן הורגלנו לקבל במסעדות בתל אביב [בדיוק ערב קודם היינו במסעדה עם מנות כל כך קטנות וסתמיות- שהשתגעתי].
פסקדו (7)
סביצ'ה חאקו
לצד הסביצ'ה קיבלנו גם צלוחית של טוסטים קטנים עם רסק עגבניות ושמן זית, אך מרוב שהסביצ'ה הייתה טעימה וגדולה לא נזקקנו ללחם.
פסקדו (6)
למנה עיקרית חלקנו מנה של פילה דניס פלפלים על מצע של טחינה גולמית, קרם שרי, בזיליקום ופלפלים שרופים (מחיר המנה בתפריט המפורסם באתר 110 ש"ח, בפועל 115 ש"ח).

 

הדג היה צלוי מבחוץ עם עור פריך ובשר עסיסי מבפנים. הרטבים של הטחינה והעגבניות היו יותר לקישוט הצלחת מאשר כחלק דומיננטי ומרכזי בבניית המנה.

פסקדו (4)
לצד המנה של הדג הזמנו בהמלצת המלצרית תוספת של תפו"א מדורה.  התפו"א הגיע קר, מה שלא מאפיין תפו"א אדמה שהוצא זה עתה מהמדורה .המלצרית לקחה את המנה והחזירה אותה מחוממת לשולחן.
עד שהמנה חזרה כבר סיימנו את העיקרית והיא לא הייתה נדרשת עוד כתוספת..
פסקדו (5)

אווירה ושירות | פסקדו

פסקדו (3)

אווירה– בין מסעדת פסקדו לרצועת החוף של אשדוד מפריד כביש, שהורס במקצת את האווירה של מסעדת דגים על הים. אנחנו ישבנו בחלל הפנימי של המסעדה, כך שכך או כך היינו מנותקות מהעולם החיצון. האווירה בחלל המסעדה נעימה ורגועה ומשרה אווירה מוקפדת אך לא מתחנפת.

השירות היה מקצועי וידידותי. המלצרית ידעה להסביר בפירוט על כל מנה ונתנה המלצותיה ברוחב לב. יחד עם זאת פאשלות של המטבח, כמו התזמון בהוצאת הפוקאצ'ה או המנה הקרה של התפו"א מדורה לא זכו לתיקון מצד צוות השירות.

לסיכום–  תמורה נהדרת שמזכירה כי שווה להתניע את האוטו ולנסוע מחוץ לגבולות תל אביב! 

גלרית תמונות

 

money

חשבון בבקשה:

סביצ'ה חאקו- 48 ש"ח

דניס פלפלים- 115 ש"ח

סודה- 11 ש"ח

סה"כ 174 ש"ח (לפני טיפ).

פסקדו
8.3 ציון סופי
דירוג הגולשים 10 (8 votes)
המסננת סיננה.. דרגו גם אתם!!
אוכל
שירות
אווירה
תמורה לכסף

phone טלפון: 08-8523063

homeכתובת: רח’ מרטין בובר 1/12, אשדוד

שעות פעילות: א’-ה’ 12:00 – 00:00; חצי שעה לאחר יציאת השבת – 00:00

iconsלינק לאתר של מסעדת פסקדו

Facebook-Iconלינק לדף הפייסבוק של פסקדו

תגובות

תגובות

עדיין רעבים?

קולוניה

מסעדת ה "חוף" הכי טובה באילת | קולוניה על המקום | מסעדת קולוניה מסעדת קולוניה ממוקמת הכי קרוב …

שילה

דגים נאים, מנות קטנות ומחירים בשמיים | שילה על המקום | שילה "שילה הקרויה על שמה של …