דגים מחוץ לגבולות ת"א | פסקדו
על המקום | פסקדו
כבר הרבה זמן רציתי ללכת למסעדת פסקדו. רבות שמעתי על מסעדת הדגים בה השף-בעלים הוא בן למשפחת דייגים אשדודית ומובטח כי כל הדגים יהיו טריים ובמחירים הוגנים.
לרגל חגיגות יום ההולדת של אמא שלי, עשינו הפסקה משגרת חיינו ונסענו דרומה לאשדוד לאכול ארוחת צהריים באווירה קצת אחרת.
על האוכל | פסקדו
מסעדת פסקדו מציעה בצהריים תפריט עסקיות הוגן במיוחד.
העסקית כוללת לחם+ מנה ראשונה + שתייה קלה- במחיר המנה העיקרית.
למנה ראשונה לקחנו זוקיני מטוגן בציפוי פנקו עם מטבל של מיונז טרטר (24 ש"ח- כלול בעסקית.) הזוקיני טוגן על המקום והיה חם בטירוף, עם מעטה פריך ונטול שמנוניות. מנת פתיחה מצויינת.



הדג היה צלוי מבחוץ עם עור פריך ובשר עסיסי מבפנים. הרטבים של הטחינה והעגבניות היו יותר לקישוט הצלחת מאשר כחלק דומיננטי ומרכזי בבניית המנה.
אווירה ושירות | פסקדו
אווירה– בין מסעדת פסקדו לרצועת החוף של אשדוד מפריד כביש, שהורס במקצת את האווירה של מסעדת דגים על הים. אנחנו ישבנו בחלל הפנימי של המסעדה, כך שכך או כך היינו מנותקות מהעולם החיצון. האווירה בחלל המסעדה נעימה ורגועה ומשרה אווירה מוקפדת אך לא מתחנפת.
השירות היה מקצועי וידידותי. המלצרית ידעה להסביר בפירוט על כל מנה ונתנה המלצותיה ברוחב לב. יחד עם זאת פאשלות של המטבח, כמו התזמון בהוצאת הפוקאצ'ה או המנה הקרה של התפו"א מדורה לא זכו לתיקון מצד צוות השירות.
גלרית תמונות
חשבון בבקשה:
סביצ'ה חאקו- 48 ש"ח
דניס פלפלים- 115 ש"ח
סודה- 11 ש"ח
סה"כ 174 ש"ח (לפני טיפ).