אל גאוצ'ו אילת

העסקית הכי שווה בעיר הדרומית | אל גאוצ'ו אילת.

על המקום- אל גאוצ'ו אילת.

מסעדת אל גאוצ'ו משדרת אווירה של מסעדת בשרים דרום אמריקאית כבר מהרגע הראשון בו נכנסים למסעדה. המסעדה היא לא עדכנית, מודרנית ומתחוכמת, אלא בדיוק ההיפך- משפחתית, מסורתית, כזו שהשנים עשו לה טוב.

הגענו למקום ביום שישי בצהריים, עם רעב של אחרי הים. באופן מפתיע הוצע תפריט עסקית ביום שישי.

הדיל של העסקית מאד משתלם וכולל ארוחה מלאה במחיר המנה העיקרית בלבד.

מה הדיל?

העסקית כוללת לחם ומטבלים + מנה ראשונה + שתייה קלה / 1/3 בירה מהחבית +תוספת – במחיר המנה העיקרית.

ארוחה עסקית מוגשת בימים א'-ו' בין השעות 12:00-17:00

אל גאוצ'ו אילת (2)

על האוכל- אל גאוצ'ו אילת.

התחלנו עם לחם הבית, מטבלים ובירה טובורג מהחבית. סלסלת הלחמים כללה סוגים שונים של לחמניות. הלחמניות היו טריות וטעימות, אך לא רצינו להתמלא יותר מדי ובצדק.

אל גאוצ'ו אילת (4)

אל גאוצ'ו אילת (5)

בתפריט העסקית מוצעות המנות הראשונות הבאות: אמפנדס (בשר, תירס, פרגית או פטריות), נקניקיית צ'וריסו, נקניקייה פיקנטית, כנפיים או מרק.

במנה של האמפנדס מגיעות שתי יחידות, אז לקחנו אמפנדס אחד תירס והשני פטריות. שניהם היו מעולים. הבצק היה קריספי ולא שומני בכלל. המילוי של התירס היה לטעמי יותר מעניין.

אל גאוצ'ו אילת (1)

מנה ראשונה נוספת הייתה של פטריות מוקפצות. מנה זו היא בתוספת של 10 שח. לשולחן הגיעהה מחבת ברזל רותחת עם פטריות פורטבלו ושמפיניון ברוטב שום ובזיליקום. מנה פשוטה וטעימה שקשה היה לסיים מרוב שהיא גדולה. 

אל גאוצ'ו אילת (6)

לעיקריות לקחנו שני סוגים שונים של נתחים. המלצר עזר לנו לבחור את הנתחים, כל אחד לפי "הסגנון" שהוא יותר אוהב.

אני לקחתי, נתח קצבים 200 גרם (80 ש"ח). הבשר היה רך ולא שומני, עשוי בדרגת מדיום – בדיוק כמבוקש. הנתח השני היה של אסאדו 300 גרם (105 ש"ח). בשר קצת יותר שומני שמצריך "לעיסה".

הבשרים הגיעו על פלטה תחתיה גחלים לוהטות, שהמשיכו לחמם את הבשר, כך שהיה כיף לאכול את הנתחים באיטיות, בעוד אלו לא התקררו. התוספת של הצ'ימיצורי ממש מתבקשת ומשדרגת את הסטייקים בטירוף. כשביקשנו תוספת של צ'ימיצו'רי קיבלנו ממש קערה שלמה!

לצד הבשרים הגיעו גם שתי תוספות, אליהן בקושי הצלחנו להתפנות. מנה של שעועית ירוקה ותפוח אדמה אפוי.

אל גאוצ'ו אילת (3)

אווירה ושירות- אל גאוצ'ו אילת.

השירות היה מצויין. ממש מקצועי. המלצר דיבר ישר ולעניין, המליץ איזה מנות טובות יותר ואיזה פחות וגם איזה נתחים כדאי לקחת.

האווירה במקום ממש אוטנטית. מרגישים שמגיעים למסעדה שהיא בגדר "מוסד". יש לאל גאוצ'ו באילת קילומטרז' שמוכיח את עצמו.

לסיכום– העסקית "בשרים" הכי טובה שנתקלתי בה!

גלרית תמונות

money

חשבון בבקשה:

[2 סועדים]

נתח קצבים 200 גרם – 80 ש"ח

אסאדו 300 גרם- 105 ש"ח

תוספת למנה ראשונה פטריות- 10 ש"ח

סה"כ 195 ש"ח (לפני טיפ).

אל גאוצו אילת
9.0 ציון סופי
דירוג הגולשים - (0 votes)
המסננת סיננה.. דרגו גם אתם!!
אוכל
שירות
אווירה
תמורה לכסף

phone טלפון: 08-6331549

homeכתובת: דרך הערבה בכניסה לאילת, אילת

icons

לינק לאתר של אל גאוצ'ו אילת

Facebook-Iconלינק לדף הפייסבוק של אל גאוצ'ו אילת

 

תגובות

תגובות

עדיין רעבים?

קולוניה

מסעדת ה "חוף" הכי טובה באילת | קולוניה על המקום | מסעדת קולוניה מסעדת קולוניה ממוקמת הכי קרוב …

שילה

דגים נאים, מנות קטנות ומחירים בשמיים | שילה על המקום | שילה "שילה הקרויה על שמה של …